Zelf wratten verwijderen met een natuurlijke oplossing

Wratten zijn een veel voorkomend kwaaltje. Aromed biedt jou daarom de natuurlijke olie Thurana om snel en pijnloos wratten te verwijderen. Ons middel is effectief voor alle wratsoorten en gemakkelijk zelf aan te brengen. Een bezoekje aan de dokter is hierdoor overbodig. Bestrijd jouw wrat met de kracht van de natuur.

Hoe ontstaan wratten en wat doe je eraan?

Wratten worden veroorzaakt door het humane papillomavirus: een virus in de huid. Dit kleine micro-organisme stimuleert huidcellen tot een ongeremde celgroei. In totaal zijn er zeker dertig verschillende virussen die wratten teweegbrengen. De verdikkingen die vervolgens ontstaan worden wratten genoemd. Deze afwijkingen ontwikkelen zich overal op je huid: van hand tot voet en van gezicht tot rug. Wratten bestaan overigens in allerlei soorten en maten.

Wratten behandelen? Wanneer het om reguliere behandelmethodes gaat, heb je voor elk type wrat een ander soort behandeling nodig. Deze methodieken gaan helaas niet zonder pijn voorbij. Met de etherische olie Thurana van Aromed kan je zelf wratten verwijderen met geen greintje pijn.

Pijnloze behandeling van wratten

De kans op resultaat is met ons middel net zo groot als bij de reguliere behandelingen. Het grote voordeel is echter dat wratten weghalen op deze manier volkomen pijnloos is. Bovendien is de kans op irritaties van de huid rondom de wrat zeer klein en hoef je de deur niet uit; je bestelt de Thurana-wrattenolie bij ons eenvoudig online om vervolgens geheel eigenhandig wratten te bestrijden. De olie is samengesteld op basis van zes plantaardige oliën met een directe werking op het papillomavirus. De Thurana-wrattenolie moet je driemaal per dag met het penseeltje op de wrat aanbrengen. Binnen twee tot zes weken zal de wrat wegtrekken.

Bestel vandaag nog en je ontvangt jouw producten al binnen 1 – 3 werkdagen. Boven de €50 betaal je geen verzendkosten binnen Nederland (daarbuiten boven de €75)! Heb jij vragen over deze natuurlijke oplossing voor wratten? Wij geven jou graag deskundig advies. Bel naar 0165 370 659 of vul het contactformulier in. We helpen je graag.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *