Spierpijn verhelpen met natuurlijke oliën van Aromed

Na een drukke week of een dagje sporten last van pijnlijke of stijve spieren? Spierpijn komt vanzelfsprekend bij iedereen weleens voor. Het lastige van deze pijn is dat het jouw bewegingsvrijheid soms enorm beperkt. Om de lasten zo goed mogelijk tegen te gaan, bestel je bij Aromed het natuurlijke spiermiddel Shanghan-Lun. Dit helpt jou de spierpijn verhelpen.

Wat is spierpijn en hoe wordt het veroorzaakt?

Wanneer de afvoer van afvalstoffen in het spierweefsel blokkeert, krijg je last van spierkrampen. Dit kan ontstaan door overbelasting, kou, sporten, een slechte houding of overgewicht. Spieren in bijvoorbeeld de nek, rug en schouders gaan hierdoor vast zitten en voelen vermoeid en stram aan.

Er zijn in principe twee vormen van spierpijn; vroege spierpijn ontstaat door een opstapeling van melkzuur in je spieren vlak na een inspanning en verlate spierpijn wordt veroorzaakt door kleine scheurtjes in de spiervezels na het sporten. Spierpijn kan tevens een symptoom zijn van ziekte of ontsteking. Om jou de pijn zo veel mogelijk te besparen, bieden wij een oplossing met onze Shanghan-Lun spierolie. Een goede keuze ongeacht wat voor spierpijn jij last van hebt.

Vertrouwd middel bij spierklachten

De Shanghan-Lun van Aromed bevat etherische oliën met ieder hun eigen bijdrage. De oliën versterken elkaars werking en zijn worden daardoor ingezet bij uiteenlopende spierklachten. Het medicijn is al jarenlang bekend in Nederland en staat door het doeltreffende resultaat bekend als een betrouwbaar middel. Gebruik Shanghan-Lun bijvoorbeeld voor of na het sporten om spierklachten te voorkomen. Last van een blessure? De spierolie versnelt het weefselherstel. De oliën in de producten dringen direct door in de onderliggende weefsels en zorgen meteen voor een verlichting bij gevoelige spieren. Daarnaast zorgt de olie voor een snelle afvoer van afvalstoffen voor soepele spieren.

Vandaag besteld is binnen 3 werkdagen in huis! Plaats het spiermiddel in het winkelmandje en reken af via een van de veilige betaalmethodes. Voor meer informatie over de Shanghan-Lun spierolie kun je altijd even contact met Aromed opnemen. Wij helpen jou jouw spierpijn verhelpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *