Aromed

Samenwerking Aromed+

Aromed+ staat voor de samenwerking van Aromed met SOM tales of perfume en Double Destiny Flora. Een unieke samenwerking waarbij er vanuit drie perspectieven gekeken wordt naar de kracht van inhoudsstoffen uit planten van Nederlandse bodem.

In april 2020 is deze samenwerking ontstaan tijdens de eerste covid-19 golf daar heel land- en tuinbouw hun gewassen niet konden verkopen. In deze overschotten zitten mooie inhoudsstoffen die verloren dreigden te gaan.

Double Destiny Flora

Varta, gevestigd in het Noord Brabantse Nispen, is samen met een aantal andere kwekers een samenwerkingsverband gestart onder de naam Double Destiny Flora, kortweg DDF. DDF geeft bloemen, planten en andere tuinbouw gewassen een 2e doel door niet alleen naar de buitenkant te kijken, maar juist naar de binnenkant. De krachtige en waardevolle inhoudsstoffen worden uit de planten en bloemen gehaald en vormen de grondstoffen voor de prachtige FORTe producten.

Het Limburgse SOM Tales of Perfume, Dutch Designers, die al enkele jaren internationaal pionieren met Botanische Parfum Installaties kunnen door hun ervaring op de juiste manier volledig botanische recepturen formuleren op basis van onderbouwing uit actuele wetenschappelijke inzichten.

30 jaar ervaring

Aromed heeft meer dan 30 jaar ervaring met het vervaardigen van natuurlijke gezondheidsproducten. Met meer dan 100 producten op basis van aromatherapie is Aromed sterk aanwezig op de Nederlandse markt bij drogisterij en reformwinkels. Met deze producten helpen wij mensen met allerlei lichamelijke en mentale klachten.

De eerste productlijn die is ontstaan uit deze samenwerking is:
FORTe = KRACHT + BESCHERMING

Dit is een nieuwe lijn natuurproducten ontwikkeld om de lucht in je mondkap, alsook in huis te zuiveren en om de weerstand te versterken en te ondersteunen. Hierbij hebben we de kracht van de natuur ingezet en gebruik gemaakt van het afweermechanisme van planten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wensenlijst
Winkelwagen