Mondklachten voorkomen en tegengaan dankzij Aromed

Misschien sta je er niet bij stil, maar de mond is een kwetsbaar orgaan. Het is daarom van belang om mondklachten te voorkomen en ongewenste virussen en bacteriën buiten te houden. Wij van Aromed weten dit als geen ander. Daarom bieden wij diverse natuurlijke middelen aan om kwaaltjes in de mond te voorkomen.

Welke mondklachten zijn er allemaal?

In de mond- en keelholte kunnen veel problemen optreden. Dit is niet zo raar als je je bedenkt dat via de relatief grote mondopening micro-organismes eenvoudig naar binnen treden. Hierdoor kunnen klachten als aften, koortslippen, gescheurde mondhoeken, bloedend tandvlees, slechte adem, pijnlijke tong en ontstekingen in de mond en/of keelholte ontstaan.

Een goede mondhygiëne is daarom van groot belang om jouw mond minder vatbaar te maken voor invloeden van buitenaf. Hier bij Aromed hebben we twee essentiële producten in het assortiment van onze webshop om kwaaltjes te voorkomen en de pijn te verzachten: Echina-mondhygiëne en Echina-mondspray.

Verhelp kwaaltjes in de mond gericht en snel

Echina-mondhygiëne is een natuurlijke olie waarmee je uiteenlopende mondklachten heel gericht verhelpt. Pak het probleemgebied direct aan door het dopkwastje op het betreffende gedeelte te plaatsen. Het medicijn is ontsmettend, pijnstillend en bacterie- en schimmeldodend. Houd jouw mond- en keelholte gezond en gebruik dagelijks onze Echina-mondspray. De spray verfrist te mond, werkt verlichtend bij pijntjes en zorgt voor een goede conditie van het tandvlees. Beide middelen stimuleren het immuunsysteem van de mondholte en helpen bij de verzorging van lipblaasjes en rode of witte plekjes in de mond. Je kan de medicijnen overigens prima met elkaar combineren.

Direct jouw mondmiddel in huis halen? Koop jouw producten snel en eenvoudig hier in de webshop! Vandaag besteld is binnen 3 werkdagen in huis en boven de €50 betaal je geen verzendkosten binnen Nederland. Vul ook gerust het contactformulier in wanneer je graag meer informatie van ons ontvangt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *