Zelf kalknagels bestrijden met natuurlijke oliën

Mooie nagels zijn een weerspiegeling van een goede gezondheid. Wanneer je last hebt van kalknagels blijft jouw visitekaartje helaas een beetje achter. Om bij te dragen aan de conditie van jouw nagels heeft Aromed de kalknagelolie ‘Ferula’ in het aanbod. om eigenhandig nagelproblemen op te lossen en een basis te leggen voor mooie en sterke nagels.

Wat zijn kalknagels en hoe ga je ze tegen?

Kalknagels, ook wel schimmelnagels, is de benaming voor een schimmelinfectie in de teen- of vingernagels. Deze schimmel dringt onder de huid aan de nagelwortel en dringt de verhoornde nagelplaat binnen om vervolgens een verkleurde, kruimelige hoorn te vormen. De aandoening bij de teennagels is vaak het gevolg van voetschimmel. Een kalknagel is herkenbaar aan de geelbruine verkleuring van de nagel of kalkachtige vergroeiingen aan de hoorn.

Het is een kwaal die zeer hardnekkig is erg pijnlijk kan zijn. Om een schimmelnagel te voorkomen moet je de huid goed drogen tussen de vingers en tenen na het douchen. Was je voeten ook niet te vaak met zeep, anders verdwijnt het beschermende vetlaagje op de huid. Ben je toch getroffen door kalknagels? Dan is onze Ferula-kalknagelolie jouw redder in nood.

Natuurlijke aanpak van schimmelnagels

Om kalknagels te behandelen kan je kiezen voor een kuur. Realiseer je hierbij wel dat medicijnen bijwerkingen kunnen geven. Met onze olie ‘Ferula’ is dit niet het geval. Het middel bevat natuurlijke oliën die ver doordringen in de hoorn om kalknagels te bestrijden. Zo worden ook de dieper gelegen lagen aangepakt. Door de kalknagelolie wordt de afbraak van de nagel geremd en de weerstand tegen bacteriën en schimmels verhoogt. Binnen een aantal maanden ziet de aangetaste nagel er weer gezond en glad uit. Je moet dus wel even geduld hebben, de kalknagel moet eerst helemaal uit het nagelbed groeien. Breng de olie twee tot drie keer per dag aan en laat deze goed intrekken.

Wil je meteen Ferula-olie bestellen? Ga naar het artikel, plaats dit winkelmandje en reken snel en veilig af via een van de vertrouwde betaalmethodes. Vervolgens ontvang je jouw bestelling binnen 1 – 3 werkdagen. Bestel je voor meer dan €50 (in Nederland; €75 daarbuiten), dan betaal je geen verzendkosten. Bij vragen kun je ons altijd contacteren via het formulier op de website.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *