Intieme hygiëne door middel van natuurlijke producten

Wil je optimaal voor jouw lichaam zorgen? Daar hoort intieme hygiëne natuurlijk ook bij. Bij Aromed vind je verschillende geconcentreerde formules van het merk Candira om vaginale ongemakken te voorkomen en te bestrijden. Neem snel afscheid van jouw vertrouwelijke problemen en voel je elke dag fris en zeker. Vandaag besteld, binnen 3 werkdagen in huis.

Hoe ontstaan ongemakken aan de vagina en wat doe je er aan?

Veel vrouwen hebben regelmatig last van vaginale jeuk en afscheiding of een branderig gevoel aan de schaamstreek. Klachten aan de vagina ontstaan wanneer de natuurlijke balans in de vagina verstoord is. Dit gebeurt bijvoorbeeld door menstruatie, zwangerschap, pilgebruik, seks, een verminderde weerstand of diabetes. Schimmels krijgen hierdoor de kans om zich in een korte tijd te verveelvoudigen. Ook bij vermoeidheid en door het dragen van strakke kleding kunnen deze schimmels toeslaan.

Belangrijk is om de zuurgraad op peil te houden, zodat de intieme zone automatisch gereinigd wordt en micro-organismen worden afgeremd. Om hierbij te helpen en een schimmelinfectie aan de vagina te voorkomen, biedt Aromed jou de effectieve producten van Candira.

Optimale hygiëne met natuurlijke bestanddelen

De spray, wastabletten en druppels uit de Candira-serie zijn speciaal ontwikkeld voor een optimale intieme hygiëne. Op basis van natuurlijke bestanddelen geeft het middel jou een fris en zelfverzekerd gevoel. En dat uiteraard zonder de zuurgraad van de huid aan te tasten. De etherische oliën in de producten versterken elkaars werking, doden bacteriën en schimmels en gaan ontstekingen tegen. Binnen één tot twee dagen kunnen jouw klachten al verdwenen zijn.

De Candira-producten kopen? Bestel snel jouw spray, wastablet en druppels via de webshop van Aromed. Betalen kan snel en veilig via iDEAL, PayPal, MasterCard of VISA en je betaalt geen verzendkosten boven de €50. Voor vragen mag je altijd het contactformulier invullen. We helpen jou graag verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *