Hoofdpijn verhelpen met de natuurlijke Megrana

Hoofdpijn: wie kent het niet? Het is een veel voorkomende klacht die allerlei vormen aan kan nemen. Om zo snel mogelijk afscheid te nemen van hoofdpijn heeft Aromed de Megrana-hoofdroller in het assortiment. De etherische olie in dit product zorgt voor verlichting bij vrijwel allerlei soorten pijnen in het hoofd. Van druk op het hoofd tot zwaarhoofdigheid en van spierspanning tot migraine.

Welke hoofdpijnen zijn er en hoe pak je de pijn aan?

Of je nu last van een zeurend, bonkend, knetterend of stekend gevoel hebt: alle variaties van hoofdpijn komen voor. Zo heeft iedereen wel eens last van spierspanningshoofdpijn. Dit symptoom wordt veroorzaakt door spanningen in de hals, schouders en hoofd. De spieren in deze lichaamsdelen trekken vervolgens aan het botvlies van de schedel. Clusterhoofdpijn is daarentegen een vrij zeldzame vorm van hoofdpijn die in bijna ondraaglijke pijnaanvallen optreedt.

De meest bekende hoofdpijn is toch wel migraine, waarbij je hevige aanvallen krijgt. Bekende migraine-symptomen zijn een intens kloppend en bonzend gevoel, pijn aan één zijde van het hoofd, meer pijn bij lichamelijke inspanning, misselijkheid en overgevoeligheid voor licht of geluid. Een migraineaanval kan uren tot soms wel dagen duren. Maar geen zorgen: onze Megrana-hoofdpijnroller kan alle soorten hoofdpijn verhelpen. Of het nu gaat om spierspanningshoofdpijn, clusterhoofdpijn of migraine behandelen.

Verkoeling en verlichting bij alle hoofdpijnklachten

De Megrana-hoofdroller is een etherische olie die direct verlichting aan het hoofd geeft dankzij de verkoelende werking. Het middel werkt net zo goed als reguliere migrainemedicijnen en zorgt voor ontspanning van de verkrampte spieren en bloedvaten. Het natuurproduct stimuleert eveneens de doorbloeding, zodat afvalstoffen beter af te voeren zijn. Nog een bijkomend voordeel is dat de olie koortswerend is. De hoofdroller is een migrainemedicatie die je elk kwartier aan dient te brengen langs de haargrens van het voorhoofd, de slapen en de nek.

Hoofdpijn verhelpen? Plaats de hoofdpijnroller in jouw winkelmandje en reken snel en veilig af via iDEAL, PayPal of creditcard (Mastercard/VISA). Je betaalt geen verzendkosten boven de €50 (€75 bij internationale zendingen) en ontvangt jouw bestelling al binnen 1 – 3 werkdagen. Voor meer informatie of advies kun je gebruik maken van de contactpagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *