Aromed

Aromed bestaat al meer dan 30 jaar

Aromed ontwikkelt en produceert, sinds 1989, twee generaties lang, puur natuurlijke toepassingen gebaseerd op de aloude aromatherapie. Ontstaan uit de samenwerking tussen laborant en apotheker heeft Aromed zich ontwikkeld tot één van de meest toonaangevende laboratoria voor natuurlijke zelfzorgproducten. Gebaseerd op wetenschap die al duizenden jaren met succes wordt toegepast.

Zelfzorg, terug naar de werkzame basis

Met de klassieke geneeskunde zijn we de laatste eeuw heel snel, heel ver gekomen. Zo snel, dat we soms geneigd zijn de basiskennis uit het oog te verliezen. De oprichters van Aromed ontdekten destijds in aromatherapie die basis weer. Ze gebruikten deze kennis voor de eerste serie Aromed zelfzorgproducten. Intussen zijn we heel wat verder. Met meer dan 100 producten bieden we je een gezond alternatief om het lichaam in goede en gezonde conditie te brengen. En te houden. Ontwikkeld voor jou, als zelfstandig en verantwoord denkend mens.

Overal verkrijgbaar

De producten van Aromed zijn verkrijgbaar bij de eigentijdse, adviserende drogist, natuurwinkel, reformhuis of therapeut. Ook Yogastudio’s en kleine zelfstandigen voeren de producten van Aromed, mede vanwege het laagdrempelige karakter van ons bedrijf. De toegang tot de ontwikkeling, bewezen kwaliteit en een transparant productieproces. Met als voornaamste doel; het ondersteunen van een gezonde levensstijl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wensenlijst
Winkelwagen