Natuurlijke middelen tegen couperose bestellen

Couperose bestaat uit kleine, zichtbare bloedvaatjes in het gezicht en verdwijnt nooit vanzelf. Toch is het mogelijk om van een rood uitgeslagen gelaat af te komen. Aromed biedt jou een effectief en huidvriendelijk middel tegen couperose. Behandel ongewenste vlekjes in het gezicht met onze aromatische oliën en krijg er een mooie, stralende huid voor terug.

Wat is couperose en wat doet het met je?

De kwaal couperose ontstaat meestal vanuit de huidaandoening rosacea, maar kan ook vanuit het niets optreden. De karakteristieke vaatjes die bij rosacea onder de huid van de wangen, neus en voorhoofd ontstaan, staan bekend als couperose. De oorzaak van couperose is vaak niet bekend. De aandoening komt tot stand door verslapping van de wanden in de kleine haarvaten, waardoor het bloed niet goed circuleert en de huid rood kleurt.

De aangetaste huid voelt strak aan en is vaak erg gevoelig. Bij het eten van scherp voedsel en het drinken van alcohol, sterke koffie of thee kleurt de huid volledig rood. Op zich is couperose onschuldig. Toch kan je in sommige gevallen pijnlijke ogen krijgen vanwege een infectie aan het oogslijmvlies. Het zijn over het algemeen voornamelijk vrouwen van middelbare leeftijd die last hebben van deze kwaal.

Couperose bestrijden met geneeskrachtige oliën

Couperose tegengaan gebeurt vaak door middel van antibiotica, lasertherapie of een thermocoagulatie-kuur met dunne naalden. Wij bieden jou echter een behandelmethode met onze natuurlijke Cuparosa-gezichtsolie, bestaande uit geneeskrachtige oliën met provitamine B5. Het middel zorgt voor een juiste doorbloeding, een versteviging van de vaatwand, elasticiteit van de aders en vermindert de pijn. Zo zorgt onze olie ervoor dat de bloedvaatjes zich terugtrekken binnen één tot acht weken.

Koop de Cuparosa van Aromed om jouw couperose zelf, pijnloos en efficiënt te bestrijden. Bestel je vandaag, dan heb je het artikel binnen 3 werkdagen al in huis. Heb je vragen over couperose of wil je meer weten over onze gezichtsolie? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je zo snel mogelijk verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *