Citoen etherische olie BIO

De etherische olie van Citroen is gunstig voor de bloeddruk, ondersteunt het afweersysteem, voor gezonde luchtwegen, goed voor de nierfunctie en urinewegen.
Ondersteunt de stofwisseling en vetstofwisseling, werkt ontslakkend, ondersteunt lever- en galreiniging, goed voor een normale maag- functie, bij een vol gevoel in de maag. Citroen olie ondersteunt het behoud van een normale zuurgraad in de maag, voor een goede darmwerking, voor een natuurlijke stoelgang.
Brengt de keel tot rust, is weldadig en verzachtend voor de keel.
Gebruik Citroen olie bij ontsierende aderen, bij vermoeide benen en voeten, zware benen.
Ook een mooie olie bij vet haar.
Citroen werkt zuiverend, geeft meer energie.
Heeft ook kwaliteiten om nachtmerries te verminderen.
Citroen werkt kalmerend.
Bevordert het doorslapen. Daarom is combinatie Lavendel/ Citroen geweldig om in- en doorslapen te bevorderen. Onder de voeten smeren, vernevelen in de slaapkamer of op een zakdoekje bij je kussen. Citroenolie maakt ook vrolijk, energiek, geeft helderheid en focus, concentratie, alertheid, optimisme, helpt met beslissingen nemen.
Deze olie is geweldig voor kinderen en studenten die zich op school of tijdens huiswerk maken, moeten concentreren.
Bij Citroen olie kun je de kans op fotosensitieve symptomen (een huidreactie onder invloed van de zon in combinatie met deze olie) verminderen door minder dan 12 druppels op 30 ml. basisolie te gebruiken. Dus minder dan 4 druppels op 10 ml.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *