Aromed, missie en visie

Aromed is een Nederlands familiebedrijf sinds 1989. Wij zetten de kracht uit de natuur in, met als basis Aromatherapie, voor herstel en ondersteuning van gezondheid van lichaam en geest. Onze missie: natuurlijke zelfzorg bereikbaar voor iedereen door een betaalbare prijs. Vanuit onze visie: gezondheid bevorderen met respect voor: elkaar, dieren, milieu en de natuur, geven […]

Lees verder

Bergamot etherische olie BIO

Aromed biologische etherische Bergamot olie wordt gewonnen uit de schil van de onrijpe vrucht van de bergamotboom. De vrucht ziet er van buiten bultig uit, van binnen als een citrusvrucht, en dat is het ook. De geur is het meest bekend van de Earl Grey thee.

Lees verder

Voetverzorging Aromed

Aromed heeft een prachtig, uitgebreid assortiment voetverzorgingsproducten. De namen op de doosjes geven meestal duidelijk aan waar deze voor dienen.

Lees verder

Citoen etherische olie BIO

De etherische olie van Citroen is gunstig voor de bloeddruk, ondersteunt het afweersysteem, voor gezonde luchtwegen, goed voor de nierfunctie en urinewegen.

Lees verder

Synergie in de samengestelde natuurproducten.

Etherische oliën hebben heel veel mooie eigenschappen. Nog mooier is wanneer je optimaal gebruik kunt maken van verschillende eigenschappen van oliën en andere natuurlijke middelen.

Lees verder

Schoonmaken van de diffuser

Het schoonmaken van een diffuser/vernevelaar is belangrijk, om de levensduur van het apparaat te verhogen. Bovendien gebruik je vaak steeds een paar druppels van een andere olie en ga je deze door elkaar ruiken.

Lees verder

Voetmassage

Dagelijks je voeten masseren is een heel gezonde gewoonte.  Hiermee stimuleer je een betere doorbloeding en het lymfesysteem.  Je raakt hierdoor makkelijker afvalstoffen kwijt en je hebt warmere voeten. 

Lees verder

Basisolie

Een basisolie, ook wel draagolie of vette plantaardige olie genoemd, heeft veel meer kwaliteiten dan alleen het verdunnen van essentiële olie. Een draagolie heeft eigen, unieke eigenschappen, waaronder therapeutische werking.

Lees verder

Zelf wratten verwijderen met een natuurlijke oplossing

Wratten zijn een veel voorkomend kwaaltje. Aromed biedt jou daarom de natuurlijke olie Thurana om snel en pijnloos wratten te verwijderen. Ons middel is effectief voor alle wratsoorten en gemakkelijk zelf aan te brengen. Een bezoekje aan de dokter is hierdoor overbodig. Bestrijd jouw wrat met de kracht van de natuur.

Lees verder

Hoofdpijn verhelpen met de natuurlijke Megrana

Hoofdpijn: wie kent het niet? Het is een veel voorkomende klacht die allerlei vormen aan kan nemen. Om zo snel mogelijk afscheid te nemen van hoofdpijn heeft Aromed de Megrana-hoofdroller in het assortiment. De etherische olie in dit product zorgt voor verlichting bij vrijwel allerlei soorten pijnen in het hoofd. Van druk op het hoofd tot zwaarhoofdigheid en van spierspanning tot migraine.

Lees verder