Biologische babyproducten voor zachte, pijnloze verlichting

Heeft jouw kindje ergens last van? Met de biologische babyproducten van Aromed bevorder je de gezondheid en het genezingsproces van jouw kindje en zorg je voor een verlichting van de klacht. Onze aromatherapie voor baby’s pakt de aandoening op een snelle, pijnloze en eigenhandige wijze aan. Aromatische oliën met de kracht van de natuur!

Waarom is onze olie effectief voor baby’s?

Elke babyolie in ons assortiment is gebaseerd op 100% natuurlijke ingrediënten die vrij van chemicaliën zijn. Ieder ingrediënt is uniek vanwege haar oorsprong. Onze biologische babyproducten met een goede natuurlijke bescherming en verzorging zijn essentieel om het kleine lichaampje van jouw baby in conditie te houden en om klachten te voorkomen. De verzorging is effectief bij onder meer het volgende:

  • Berg
  • Darmkrampen
  • Verlichting van de luchtwegen
  • Slapeloosheid
  • Moeite met drinken
  • Ontwikkeling van de hersenen
  • Verbetering van het immuunsysteem

Daarbij zorgen we ervoor dat de natuurlijke babyproducten zorgvuldig worden geproduceerd en voldoen aan de meest strenge voorschriften. Zo zorgen wij dat de olie betrouwbaar is en precies doet wat het belooft. Let wel: onze oliën zijn geen vervanging van, maar een gezonde en werkzame aanvulling op de klassieke geneeskunde.

Onze natuurlijke babyoliën

In onze webshop vind je onder andere de Baby Bergolie BIO. Deze olie verwijdert vette talg op de hoofdhuid van je kindje, gaat overactieve talgklieren tegen, geeft een zachte reiniging en voorkomt infecties. Daarnaast hebben we de Baby Buikolie voor verlichting bij darmkrampjes en andere buikklachten én voor bevordering van de darmwerking. De Baby Inhalatie verlicht de luchtwegen door inhalatie van biologische etherische oliën en de Baby Wasgel Bio zorgt voor een ontsmettende en bacteriedodende werking. Verder hebben we nog de Baby Massage Olie: een ontspannende massageolie om hersenen, lichaamsgroei, ademhaling, spijsvertering en het immuunsysteem te ontwikkelen/stimuleren.

Kortom: wij hebben alles in huis om de gezondheid van jouw kleine te ondersteunen. Bestel direct in de webshop of neem bij vragen gerust contact met ons op. Boven de €50 betaal je in Nederland geen verzendkosten en je hebt jouw biologische babyproducten al binnen 1 – 3 werkdagen binnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *